FAQ

 • Мога ли да взема поръчката си директно от магазина или от склада?

  За нас е важно да осигурим максимален комфорт на нашите клиенти, затова доставяме всяка поръчка до адрес. Разполагаме с повече от 4000 продукта, които доставяме в рамките на 10 работни дни. Един или два дни преди деня на доставката ще се свържем с вас по телефона, за да потвърдим датата на доставката. След това ще ви изпратим SMS с приблизителен диапазон, в който да ни очаквате.

 • Кога ще бъде доставена поръчката ми?

  Можете да проверите кога ще бъде доставена поръчката ви в потвърждението на поръчката, което получавате. Имаме над 4000 артикула, които доставяме в рамките на 10 работни дни в цялата страна. Един или два дни преди деня на доставката ще ви се обадим, за да потвърдим датата на поръчката ви. След това ще ви изпратим съобщение с приблизителна времева рамка, в която да очаквате поръчката си. В деня на доставката нашият шофьор ще ви се обади около 15 минути преди пристигането, за да имате време да се подготвите да вземете поръчката си.

 • Как и кога мога да платя за поръчката си?

  Можете да платите поръчката си по най-удобния за вас начин. На етапа на подаване на поръчката трябва да изберете една от следните възможности за плащане:

  При доставката - в брой, с кредитна карта (Visa и Mastercard), с дебитна карта (Visa, Mastercard и Maestro), като предварително посочите, че искате да платите чрез ПОС терминал;

  в нашия магазин - с карта или в брой.

   

  Можете да промените първоначалния си начин на плащане, но не по-късно от един ден преди доставката. Това ще ви позволи да заплатите поръчката си в някой от нашите физически магазини.